Någon som har läst Hunger Games?

Jag har ingen aning om vad den handla om men jag såg idag att Kelabnation hade lagt upp en video på youtube där han  misstänkte att Hunger games kommer att bli den nästa twilight så som twilight var den nya Harry Potter. Jag kollade upp det och såg att Hunger games är väldigt stort i USA. Vet någon vad det är för bok? Tror att jag ska ta och läsa den...

Kommentarer
Postat av: Janine

Oh, I've read the hunger games alright! Du förstår inte hur j'vla bra de böckerna är. Jag har bara läst de första två men den första har jag läst två gånger. Man gråter och skrattar och nickar förstående och gråter. Kolla gärna in min recension på min blogg :)

2011-01-03 @ 19:51:00
URL: http://methebooknerd.blogspot.com
Postat av: Sanna

Ååh, har läst alla tre böcker och du borde läsa dom! Skitbra! Det har inte alls med vampyrer eller så och göra utan det är om människor, men GRYMT bra! :-)

2011-01-06 @ 10:54:37
URL: http://sanna0hman.blogg.se/
Postat av: Embla

Jag tycker också att de är helt fantastiska! Fast de blir sämre och sämre, men speciellt ettan är helt underbar <3 (de andra med)



Fast jag skulle inte påstå att det skulle bli nästa Twilight som Twilight blev nästa Harry Potter (vilket jag inte tycker stämmer alls eftersom jag älskar harry potter och det är inte så att harry potter fans har bytt till Twilight. De flesta HP-fans har bara fortsätt gilla HP, och några, jag t.ex. har börjat gilla Twilight med)



Men Hungerspelen, de innehåller inte det där extra som verkligen får en att vilja vara en del av boken... ifall du förstår.

Jag skulle ge vad som helst för att få vara i både Twilight världen och Harry Potter världen, men inte hungerspelen på samma sätt (det har ingenting att göra med att just hungerspelen är jättehemska och ingen levande människa borde vilja vara med om det. Det är inte det jag menar).



En annan helt fantastisk serie är I morgon när kriget kom/Tomorrow when the war began

Helt fantastisk titel om jag nu får säga det själv... Även fantstiska böcker, inte helt realistiska alla gånger, men ändå så har författaren beskrivit det så att man inte tycker att det är konstigt när man läser det. Till stor del för att jag tycker att han får med så mycket detaljer och även såna saker som man nog skulle tänka om man hamnade i en sån där situation.

Du kanske har läst dem, det är sju böcker, men om du inte gjort de så rekomenderar jag dem verkligen!



Handlar om några ungdomar som bor på landet i australien som är ute och campar i en vecka. De är helt isolerade på stället där de är (det är en dal som kallas helvetet) och märker ingenting. Men när de kommer tillbaka så har Australien blivit attackerat och alla familjer har blivit tillfångatagna.

Mer tänker jag inte säga eftersom jag då kanske förstör något, men jag rekomenderar alla böckerna! <3

2011-02-01 @ 22:21:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0